Кожен громадянин та підприємець,  що дотримуються протиепідемічних вимог,  заслуговують на повагу та вдячність

опубліковано: 2020.07.10 | Коментарів: 0 | Переглядів: 195

 

Третій місяць Прикарпаття живе в умовах послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущенням поширення коронавірусної інфекції.

Однак пом’якшення карантину – це не повне його скасування. Адже вірус нікуди не подівся, він продовжує шкодити здоров’ю і дорослих, і дітей.

Щодня проглядаючи статистику, варто пам’ятати: за сухими цифрами – людські життя, проблеми зі здоров’ям та ускладнення після хвороби, напружені робочі зміни медиків.

Сьогодні надзвичайно важливо для всіх і для кожного: виконувати встановлені  протиепідемічні правила та норми!

 Кожен громадянин, що носить захисну маску в транспорті та громадських місцях, дотримується соціальної дистанції, користується антисептиком, кожен підприємець, що переформатував свій бізнес  із врахуванням карантинних вимог  -  вартують поваги та вдячності!  Бо лише  спільними та взаємними зусиллями  ми створимо суспільний бар’єр і зупинимо пандемію.

 Результати  заходів державного нагляду за дотриманням протиепідемічних вимог, що проведені Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області за минулий тиждень, показують тенденцію до зменшення кількості виявлених порушень  (за період 01-06.07.20 р. в порівнянні з періодом до 01.07.20 р.), зокрема:

  • пункти  проведення тестувань ЗНО –  виявлено 0% порушень  (було 2%);
  • дошкільні навчальні заклади – 4%  порушень (було 15%);
  • об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами – 31% порушень (було 35%);
  • агропродовольчі ринки – 14% порушень (було 21%);
  • перукарні, салони краси – 33% порушень (було 50%).

Високими (практично на рівні попередніх місяців) зберігаються показники порушень, що зафіксовані в закладах громадського харчування – 48%.

Тому заклади громадського харчування сьогодні залишаються потенційним джерелом поширення коронавірусної інфекції.

 

Наголошуємо: Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області готове надати необхідні роз’яснення, консультації щодо дотримання протиепідемічних правил та норм суб’єктам господарювання, представникам органів виконавчої влади, засобів масової інформації та громадянам.

Звертайтесь за тел. 0432-51-13-89, 52-83-98,  або до Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 03472-6-24-35..

 

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно авторизуватись.
Ваш e-mail:     Пароль:    

інші новини